Řez keřů - 1. část - Martin Vlasák

800 Kč 661,16 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Editovaný webinář na VIMEO.com:

Řez keřů - 1. část - Martin Vlasák

Webinář, který si právě prohlížíte již proběhl a my Vám nabízíme možnost si ho shlédnout ze záznamu. Jakmile od Vás obdržíme platbu, tak Vám zašleme kód, který Vám umožní si webinář pustit v rozhraní portálu VIMEO a to na níže uvedeném odkazu. Přesný postup zadání kódu a spuštění Vám pošleme spolu s kódem.

Veškeré webináře, které nabízíme v on-line verzi, posléze editujeme. Znamená to, že je upravujeme tak, aby byly nabídnuty bez přestávek, jen v čistém čase přednášek. Výhodou je, že si je můžete pustit kdykoliv, kdy máte čas a náladu na vzdělávání v arboristice. Také je editovaná verze levnější, než verze on-line. Video je možné shlédnout maximálně 30 dnů po jeho spuštění.

Program WEBináře:

Rozdělení keřů
Techniky řezu keřů
Řezy zakládací:
- řez komparativní (srovnávací)
- řez výchovný

Obsah WEBináře:

Cílem je vysvětlit základní biologické zákonitosti, které je nutné respektovat při řezu keřů tak, aby plnily požadované funkce. Jedná se o přirozené růstové vlastnosti keřů a jejich kvetení. Z tohoto pohledu jsou keře poměrně různorodou skupinou. Pochopení rozdílů a respekt k přirozeným vlastnostem keřů jsou základní předpoklady k vhodným pěstebním zásahům. Technika řezu keřů navazuje na předchozí problematiku, a ta pak dále vede k jednotlivým technologickým postupům.

Pro ilustraci bude uváděn sortiment často používaný v objektech zeleně.

Datum konání přednášky: 21.1.2021

 

Výstup školení:

Potvrzení o absolvování školení - účastnický list, lze použít pro recertifikace všem certifikací. O účastnický list je třeba požádat na e-mailu: kancelar@arboristickaakademie.cz

Rozsah školení:

2 hodiny

 

Maximální počet osob:

 nedefinováno

Termín:

Lze shlédnout kdykoliv, ale maximálně do 30 dnů od prvního spuštění!!!

Místo shlédnutí videa:

VIMEO - Řez keřů - 1. část - Martin Vlasák

Přednášející:

Ing. Martin Vlasák, Ph.D.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: