Řez keřů - 1. část - Martin Vlasák
Detailní popis produktu
Editovaný webinář na VIMEO.com:
Řez keřů - 1. část - Martin Vlasák
Webinář, který si právě prohlížíte již proběhl a my Vám nabízíme možnost si ho shlédnout ze záznamu. Jakmile od Vás obdržíme platbu, tak Vám zašleme kód, který Vám umožní si webinář pustit v rozhraní portálu VIMEO a to na níže uvedeném odkazu. Přesný postup zadání kódu a spuštění Vám pošleme spolu s kódem.
Veškeré webináře, které nabízíme v on-line verzi, posléze editujeme. Znamená to, že je upravujeme tak, aby byly nabídnuty bez přestávek, jen v čistém čase přednášek. Výhodou je, že si je můžete pustit kdykoliv, kdy máte čas a náladu na vzdělávání v arboristice. Také je editovaná verze levnější, než verze on-line. Video je možné shlédnout maximálně 30 dnů po jeho spuštění.
Program WEBináře:
Rozdělení keřů
Techniky řezu keřů
Řezy zakládací:
- řez komparativní (srovnávací)
- řez výchovný
Obsah WEBináře:
Cílem je vysvětlit základní biologické zákonitosti, které je nutné respektovat při řezu keřů tak, aby plnily požadované funkce. Jedná se o přirozené růstové vlastnosti keřů a jejich kvetení. Z tohoto pohledu jsou keře poměrně různorodou skupinou. Pochopení rozdílů a respekt k přirozeným vlastnostem keřů jsou základní předpoklady k vhodným pěstebním zásahům. Technika řezu keřů navazuje na předchozí problematiku, a ta pak dále vede k jednotlivým technologickým postupům.
Pro ilustraci bude uváděn sortiment často používaný v objektech zeleně.
Datum konání přednášky: 21.1.2021
Výstup školení:
Potvrzení o absolvování školení - účastnický list, lze použít pro recertifikace všem certifikací. O účastnický list je třeba požádat na e-mailu: kancelar@arboristickaakademie.cz
Rozsah školení:
2 hodiny
Maximální počet osob:
nedefinováno
Termín:
Lze shlédnout kdykoliv, ale maximálně do 30 dnů od prvního spuštění!!!
Místo shlédnutí videa:
VIMEO - Řez keřů - 1. část - Martin Vlasák
Přednášející:
Ing. Martin Vlasák, Ph.D.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.