European Conference on Arboricultural Standards - 13.-14.2.2025 - CATERING

1 605 Kč 450 Kč 1 605 Kč 450 Kč 1 380 Kč 225 Kč 1 605 Kč 450 Kč 1 605 Kč 450 Kč 1 380 Kč 225 Kč 1 380 Kč 225 Kč 1 380 Kč 225 Kč 1 155 Kč od 225 Kč 1 433,04 Kč bez DPH 401,79 Kč bez DPH 1 433,04 Kč bez DPH 401,79 Kč bez DPH 1 232,14 Kč bez DPH 200,89 Kč bez DPH 1 433,04 Kč bez DPH 401,79 Kč bez DPH 1 433,04 Kč bez DPH 401,79 Kč bez DPH 1 232,14 Kč bez DPH 200,89 Kč bez DPH 1 232,14 Kč bez DPH 200,89 Kč bez DPH 1 232,14 Kč bez DPH 200,89 Kč bez DPH 1 031,25 Kč bez DPH od 200,89 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
catering option - 13.2.2025
catering option - 14.2.2025
catering option - Evening Buffet
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

European Conference on Arboricultural Standards - 13.-14.2.2025

Praha - Národní zemědělské muzeum, s. p. o.  - Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7 - https://www.nzm.cz/

Tato stránka slouží pouze pro objednání stravování během konference

Registrace na konferenci naleznete zde:

European Arboricultural Standards - web page  

Vstup na konferenci je ZDARMA.

 

Oběd – Čtvrtek 13. 2. 2025

Nevegetariánské:

  • Vepřová pečeně na rozmarýnu
  • Kuřecí horní stehna v hoisin omáčce

Vegetariánské:

  • Vegetariánské lasagne pomodoro zapečené mozzarellou

Přílohy:

  • Pečené jemně kořeněné brambor
  • Dušená jasmínová rýže

Salát bar:

  • Jednodruhová zelenina + dresinky a kondimenty

 

Oběd – Pátek 14. 2. 2025

Nevegetariánské:

  • Hovězí nudličky po burgundsku
  • Krůtí medailonky v hořčičné omáčce s medem

Vegetariánské:

  • Zeleninové rizoto s blanšírovaným pórkem, strouhaný sýr

Přílohy:

  • Bramborovo pastyňákové pyré
  • Kuskus se šafránem a mátou

 Salát bar:

  • Jednodruhová zelenina + dresinky a kondimenty

 

Večerní Raut – Čtvrtek 13. 2. 2025

Studený bufet:

  • Paštika z drůbežích jater s brusinkami
  • Kanapky (masové, zeleninové, bezlepkové)
  • Šlehaný tvarohový mousse s koprem, losos
  • Hummus se sušenými rajčaty
  • Obložené mísy
  • Salát bar

Teplý bufet:

  • Smažené kuřecí a vepřové řízečky
  • Hovězí pivovarský guláš
  • Jemné kuřecí soté se zeleninou
  • Vepřové karé v bylinkové šťávě
  • BBQ kuřecí paličky
  • Vege čočkový dhál
  • Vege lasagne s houbami a parmezánovým bešamelem

Přílohy:

  • Vařený pažitkový brambor
  • Domácí bramboráčky
  • Máslová kukuřice s chilli
  • Jasmínová rýže

 ///

Změny vyhrazeny.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: