European Conference on Arboricultural Standards - 13.-14.2.2025 - CATERING
Detailní popis produktu
European Conference on Arboricultural Standards - 13.-14.2.2025
Praha - Národní zemědělské muzeum, s. p. o. - Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7 - https://www.nzm.cz/
Tato stránka slouží pouze pro objednání stravování během konference
Registrace na konferenci naleznete zde:
European Arboricultural Standards - web page
Vstup na konferenci je ZDARMA.
Oběd – Čtvrtek 13. 2. 2025
Nevegetariánské:
- Vepřová pečeně na rozmarýnu
- Kuřecí horní stehna v hoisin omáčce
Vegetariánské:
- Vegetariánské lasagne pomodoro zapečené mozzarellou
Přílohy:
- Pečené jemně kořeněné brambor
- Dušená jasmínová rýže
Salát bar:
- Jednodruhová zelenina + dresinky a kondimenty
Oběd – Pátek 14. 2. 2025
Nevegetariánské:
- Hovězí nudličky po burgundsku
- Krůtí medailonky v hořčičné omáčce s medem
Vegetariánské:
- Zeleninové rizoto s blanšírovaným pórkem, strouhaný sýr
Přílohy:
- Bramborovo pastyňákové pyré
- Kuskus se šafránem a mátou
Salát bar:
- Jednodruhová zelenina + dresinky a kondimenty
Večerní Raut – Čtvrtek 13. 2. 2025
Studený bufet:
- Paštika z drůbežích jater s brusinkami
- Kanapky (masové, zeleninové, bezlepkové)
- Šlehaný tvarohový mousse s koprem, losos
- Hummus se sušenými rajčaty
- Obložené mísy
- Salát bar
Teplý bufet:
- Smažené kuřecí a vepřové řízečky
- Hovězí pivovarský guláš
- Jemné kuřecí soté se zeleninou
- Vepřové karé v bylinkové šťávě
- BBQ kuřecí paličky
- Vege čočkový dhál
- Vege lasagne s houbami a parmezánovým bešamelem
Přílohy:
- Vařený pažitkový brambor
- Domácí bramboráčky
- Máslová kukuřice s chilli
- Jasmínová rýže
///
Změny vyhrazeny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.